Antifouling

Luwih apik tinimbang Cat Antifouling! Cost Effective &; Berkelanjutan!

antifouling ultrasonik

Multi-season &; Antifouling Berkelanjutan Kanthimetu Biocides. Fit Once, Seneng jangka panjang!

Ora ana maneh ngentekake dina saben taun ngilangi lumbung, applying biocide paints that leach their poisons into the water and often don’;t work well!

Let’;s look at some smarter solutions that actually cost less and solve the problem at the root.

Sinau luwih lengkap toko
produk sing ditampilake

Peringatan Awal Supaya Ora Ana Bencana

Sensor Kapal Cerdas

Tandha Banjir Cepet, Suhu, Ngeculake Baterai

Ancaman paling gedhe tumrap kapal kita yaiku geni, banjir, lan kelalen kita dhewe sing ninggalake sawetara listrik sing mbukak batere. Nanging sapa sing bakal menehi sampeyan ngerti manawa sampeyan sejatine ora onboard?

Entuk kabar lewat SMS, Notifikasi iPhone utawa Android app, Email &; telpon swara ing saindenging jagad.

Alarm sensor kapal sing cerdas bisa nylametake sampeyan saka sakit sirah lan bencana paling gedhe, utawa paling ora nyuda masalah kasebut.

Sinau luwih lengkap Toko