Lair ing mangsa panas saka 2020 kanthi kekarepan umum supaya luwih radikal bisa nambah gampang golek prau lan prau. Tuku prahu minangka kedadeyan langka ing gesang kita, nanging kabeh sing gegandhengan karo gaya urip ing sekitar kapal yaiku kegiyatan saben minggon. Kanthi rasa seneng karo kapal lan keahlian ing teknologi web, piranti lunak, lan pemasaran kita ngerteni situs iki.

Hubungi

Ora Mung Prahu

Cepet-cepet ndeleng manawa ana kebutuhan ora mung adol, nanging uga nyorot item sing 'dikarepake', lelang, ijol-ijolan (utamane ngarep-arep ngrungokake apa sing bakal diijolake wong liya), lan ora mung barang lan jasa, nanging proyek, lan acara kabeh bisa uga diiklanake. Kita uga mbukak prau a'project ', lan iku mung ora didhaptar dening makelar (kok bakal padha, ana komisi kurang ing barang kasebut). Kanthi kategori terstruktur lan telusuran cepet, massa barang sing beda-beda nanging gegandhengan bisa ditemokake kanthi gampang.

Kanggo nggawe internasional, kita kalebu terjemahan basa kanthi otomatis, konversi multi-mata uang ing rega.

Ing ndhuwur iki, kita nggunakake teknik kanggo mesthekake manawa situs kasebut kasedhiya minangka ap sing cocog, loads fast globally, lan aman lan aman kanggo digunakake kabeh.

Nggih, situs web iki dudu babagan kita; babagan sampeyan; nyatane kita kabeh, kita uga penyayang boat. Kita pelaut sing ngengkel, lan konsultan TI sing ngerti ngrampungake masalah bisnis karo teknologi informasi lan mata pemasaran.

john21

Pendhiri Kita

John Dickerson nggawe Dream Sails. John minangka pelaut sing ngengkel, bali menyang tanah kanggo wektu adoh saka Bavaria 43 kapal layar, holds a certificate of competence from RYA/ MCA as a Coastal Skipper as well as enjoying kayaking in his local rivers around Suffolk &; Cambridgeshire in England. John still enjoys jumping on a Laser dinghy when possible. Foto kasebut langka nalika dheweke nganggo klambi, paling ora.

John nyekel Sarjana Ilmu Pengetahuan (Pakurmatan) gelar Fisika Terapan, lan gelar Master ing Administrasi Bisnis kalorone saka Universitas Portsmouth - ing ngendi dheweke pisanan kontak karo kapal layar dinghy. John urip ing Jerman, Inggris, Singapura, Malaysia, Thailand. Impenane yaiku lelayaran saka Inggris menyang Selandia Baru, alon-alon, alon banget.

John’;s Greatest Sailing Lesson

Luwih akeh John ngerti dheweke ora ngerti babagan lelayaran sanajan isih slamet ngirim kapal pesiar cilik Bayern (karo 12 botol wiski Skotlandia) saka Inggris nganti Norwegia kanthi kekuwatan 10 (Badai). Mung siji botol pecah amarga prau diketuk kaping telu, lan sawetara tindak menyang sawetara Kru Minyak-Rig-Support-Vessel kanggo ngganti sawetara solar. The boat was fine. Lessons learnt: kabeh prahu cilik dibandhingake karo jembar alam ibu; nyumerepi ing kono lan tetep pinter.

You can contact John directly by email to oc.sliasmaerd @ dj