Kebijakan Privasi

Ringkesan

Kita ngumpulake informasi pribadi kanggo ngisi pesenan sing diselehake ing telpon, email, or online. We never have receipt of your payment card information. Cookies are used to aid your use of the site, e.g. kanggo ngelingi pilihan sampeyan; lan uga kanggo kita nganalisa kegiatan umum ing situs web, e.g. which pages are popular. You may include details on your ad or profile which others may see and use. If you subscribe to our newsletter then we only have the information you share. We never share our data with other organisations except where there is a legal order to do so. You may request deletion of your data in accordance with your local data privacy laws.

More Detail

Pambuka

This privacy notice discloses the privacy practices for DREAM SAILS owned by JEJO INNOVATION LTD. This privacy notice applies solely to information collected by this website and connected systems.  We cover the following topics:

  • Apa informasi sing dingerteni pribadi diklumpukake saka sampeyan liwat situs web, kepiye cara digunakake lan sapa sing bisa dituduhake.
  • Apa pilihan sing kasedhiya kanggo sampeyan babagan panggunaan data.
  • Prosedur keamanan kanggo nglindhungi penyalahgunaan informasi.
  • Kepiye sampeyan bisa mbenerake babagan akurat ing informasi kasebut.

Yen sampeyan duwe pitakon luwih lanjut, sampeyan bisa hubungi kita (ndeleng rincian ing sikil saka pernyataan iki).

Koleksi Informasi, Gunakake, lan Nuduhake

Kanthi nggunakake situs web iki, sampeyan bisa nuduhake informasi karo pangguna liyane e.g. bakul bakal nuduhake informasi karo panuku.

Kita lan liya-liyane mung entuk akses / ngumpulake informasi sing sampeyan kanthi sukarela menehi liwat email, formulir kontak, profil, pesenan lan kontak langsung liyane saka sampeyan. Kita bakal nggunakake informasi sampeyan kanggo nanggapi sampeyan babagan alasan sampeyan ngubungi. Kita ora adol utawa nyewa informasi kasebut marang sapa wae.  We will not share your information with any third party outside of our organisation, liyane saka sing perlu kanggo ngrampungake panjaluk sampeyan, e.g. kanggo ngirim pesenan.

Kajaba sampeyan njaluk ora, kita bisa ngubungi sampeyan liwat email ing mangsa ngarep kanggo menehi katrangan babagan spesial, produk utawa layanan anyar, utawa owah-owahan ing kabijakan privasi iki.

Komentar

Yen pengunjung ninggalake komentar ing situs kasebut, kita ngumpulake data sing ditampilake ing wangun komentar, lan uga alamat IP pengunjung lan senar agen pangguna browser kanggo mbantu deteksi spam.

Senar anonim digawe saka alamat email sampeyan (uga diarani ngrembug) bisa uga diwenehake menyang layanan Gravatar kanggo ndeleng apa sampeyan nggunakake. Kasedhiya privasi layanan Gravatar kasedhiya ing kene: https://automattic.com/privacy/. Sawise disetujoni komentar sampeyan, gambar profil sampeyan bisa dideleng dening masarakat ing konteks komentar sampeyan.

Media

Yen sampeyan ngunggah gambar menyang situs web, sampeyan kudu ngindhari gambar kanthi data lokasi sing dipasang (GPS EXIF) klebu. Pengunjung menyang situs web bisa ndownload lan ngilangi data lokasi saka gambar ing situs web.

Cookie

Yen sampeyan menehi komentar ing situs iki, sampeyan bisa milih kanggo nyimpen jeneng sampeyan, alamat email lan situs web ing cookie. Iki kanggo kepenak sampeyan supaya sampeyan ora kudu ngisi rincian maneh nalika ninggalake komentar liyane. These cookies will last acertain time unless you delete them from your browser.

Yen sampeyan ngunjungi kaca mlebu, kita bakal nemtokake cookie sementara kanggo nemtokake manawa browser sampeyan nampi cookie.

Yen mlebu, kita uga bakal nyiyapake pirang-pirang cookie kanggo nyimpen informasi login lan pilihan tampilan layar sampeyan.

Yen sampeyan ngowahi utawa nerbitake artikel, cookie tambahan bakal disimpen ing browser sampeyan. Kue cookie iki ora ana data pribadi lan mung nuduhake ID kirim artikel sing wis diowahi sampeyan.

Isi sing dipasang saka situs web liyane

Artikel ing situs iki bisa uga kalebu konten sing dipasang (e.g. video, gambar, artikel, lsp.). Konten semen saka situs web liyane kanthi cara sing padha karo manawa pengunjung wis ngunjungi situs web liyane.

Situs web kasebut bisa ngumpulake data babagan sampeyan. Sampeyan kudu mriksa kabijakan privasi kanggo informasi luwih lengkap.

Apa pihak katelu sing ditampa data saka

Kita nampa dhaptar perusahaan potensial saka perusahaan pemasaran lan konsultan supaya bisa sesambungan karo pelanggan anyar potensial.

Apa keputusan otomatis lan / utawa profil sing ditindakake karo data pangguna

Kita menehi profil kanggo para pelanggan amarga padha netepake sistem langganan newsletter kita, lan uga pengin netepake awake dhewe ing profil pengiklan / pangguna.

Akses Sampeyan lan Ngontrol Informasi

Sampeyan bisa uga milih kontak sing ana ing wektu apa wae. Sampeyan bisa nindakake ing ngisor iki sawayah-wayah kanthi ngubungi kita liwat alamat email utawa nomer telpon sing diwenehake ing situs web:

  • Deleng data apa sing ana babagan sampeyan yen ana.
  • Ngganti / mbenerake data sing ana kanggo sampeyan.
  • Ayo kita mbusak sembarang data sing ana babagan sampeyan.
  • Sebutake prihatin sampeyan babagan panggunaan data sampeyan.

Keamanan

Kita pancegahan kanggo nglindhungi informasi sampeyan. Nalika ngirim informasi sensitif liwat situs web, informasi sampeyan dilindhungi online.

We encrypt all communications with our website by using an SSL certificate. You can verify this by looking for a lock icon in the address bar and looking for “https” at the beginning of the address of the Web page.

Data ing database online kita dienkripsi. Kunci server kita menyang direktori kita, lan nglarang akses menyang pangguna liyane. Kita duwe firewall piranti lunak kanggo ngalangi serangan lan duwe perlindungan luwih saka 1GBps DDoS.

Our servers are physically protected by our hostingcompany who employ high levels of physical and network security at the datacentre.   We restrict the administration and development of our systems to a limited number of named and authorised persons who alluse complex passwords. Only employees who need the information to perform a specific job (forexample, tagihan utawa layanan pelanggan) are granted access to personallyidentifiable information.   All data is backed-up on a daily basis andretained for a number of months, as much as 2-years. Data is notencrypted in storage, utawa ing proses.

Registrasi

Kanggo nggunakake situs web iki, pangguna bisa ngrampungake formulir registrasi. Sajrone registrasi pangguna pangguna dijaluk informasi tartamtu (kayata jeneng, nomer telpon lan alamat email). Informasi iki digunakake kanggo ngubungi sampeyan babagan produk / layanan ing situs iki sing wis digawe kapentingan. Ing pilihan sampeyan, sampeyan uga bisa nyedhiyakake informasi demografi (kayata gender utawa umur) babagan awak dhewe, nanging ora dibutuhake.

Pesenan

Kita njaluk informasi saka sampeyan ing formulir pesenan. Kanggo tuku saka kita, sampeyan kudu nyedhiyani informasi kontak (kaya alamat lan alamat pengiriman) lan informasi finansial (kaya nomer kertu kredit, tanggal kadaluwarsa). Informasi iki digunakake kanggo tujuan tagihan lan kanggo ngisi pesenan sampeyan. Yen kita nemoni masalah ngolah pesenan, kita bakal nggunakake informasi iki kanggo ngubungi sampeyan.

Cookie

We use “cookies” on this site. Cookie minangka potongan data sing disimpen ing hardisk pengunjung situs kanggo mbantu sampeyan ngakses situs kita lan ngenali pengunjung sing mbaleni maneh menyang situs iki.. Kayata, nalika nggunakake cookie kanggo ngenali sampeyan, sampeyan ora kudu mlebu tembung sandhi luwih saka sepisan, saéngga ngirit wektu ing situs iki. Cookie uga bisa ngidini kita nglacak lan target kapentingan para pangguna kanggo nambah pengalaman ing situs iki. Panganggone cookie ora ana hubungane karo informasi sing bisa dingerteni ing situs iki.

Nuduhake

Kita ora nuduhake informasi demografi karo para pengiklan.

Kita bisa nggunakake perusahaan pengiriman njaba supaya bisa ngirim pesenan, lan perusahaan pangolahan kertu kredit kanggo menehi tagihan pangguna kanggo barang lan layanan. Perusahaan kasebut ora perlu nahan, nuduhake, nyimpen utawa gunakake informasi sing bisa dingerteni kanggo tujuan sekunder sing ngluwihi pesenan sampeyan.

Link

Situs web iki ngemot tautan menyang situs liyane. Sampeyan kudu dingerteni manawa kita ora tanggung jawab kanggo konten konten utawa privasi situs liyane. Kita nyengkuyung pangguna supaya ngerti nalika ninggalake situs lan maca pernyataan privasi situs liya sing nglumpukake informasi sing bisa dingerteni..

Ukur & Contests

Saka wektu-wektu, situs bisa njaluk informasi liwat survey utawa kontes. Partisipasi ing panaliten utawa kontes iki pancen sukarela, lan sampeyan bisa uga milih melu utawa ora nyritakake informasi kasebut. Informasi sing dijaluk bisa kalebu informasi kontak (kayata alamat lan alamat pangiriman), lan informasi demografi (kayata postcode, tingkat umur). Informasi kontak bakal digunakake kanggo ngabari pemenang lan hadiah penghargaan. Informasi survey bakal digunakake kanggo tujuan ngawasi utawa nambah panggunaan lan kepuasan situs iki.

Suwene bisa ngetrapake data sampeyan

Yen sampeyan ninggalake komentar, komentar lan metadata disimpen tanpa wates. Iki supaya kita bisa ngerteni lan nyetujoni komentar sing bisa ditrapake kanthi otomatis tinimbang ditahan ing antrian moderat.

Kanggo pangguna sing ndhaptar ing situs web (yen ana), kita uga nyimpen informasi pribadi sing diwenehake ing profil pangguna. Kabeh pangguna bisa ndeleng, sunting, utawa mbusak informasi pribadhi kapan wae (kajaba ora bisa ngganti jenenge). Administrator situs web uga bisa ndeleng lan ngowahi informasi kasebut.

Apa hak sing sampeyan duwe data

Sampeyan bisa njaluk nampa file data pribadi sing diekspor babagan sampeyan kanthi ngirim panjalukan saka alamat email sing digunakake. Sampeyan uga bisa njaluk supaya bisa ngilangi informasi pribadhi sing dakdeleng sampeyan. Iki ora kalebu data sing wajib kita simpen, sah, or security purposes. You may change your profile data yourself, langsung liwat akun.

Ngendi kita ngirim data

Visitor comments may be checked through an automated spam detection and profanity service. All data remains on our UK server, except for card payment information which goes to our payment providers.

Hubungi Kita

Yen sampeyan duwe pitakon babagan Kebijakan Privasi, Sarat & Kahanan, utawa nggunakake properti intelektual impen pangarap, Informasi utawa situs web, hubungi Jejo Innovation Ltd., by email to zisuwala b.Ing1603274760jej@n1603274760imda1603274760 by post to Dream Sails, Jejo Inovasi Ltd., 4Tingkat Lantai 18 St Cross St, London, Inggris, EC1N 8UN.