Ketentuan

Please read these condensed T&;C’;s for all our enjoyment and pleasant use of the dreams.co services.

When using the dreamsails.co website you agree to these Terms &; Kahanan. Iki minangka kontrak sing sah kanggo panggunaan situs web. If you do not wish to be bound by these Terms &; Kahanan, aja nganggo situs web. Situs web kasebut diduweni lan dioperasikake dening Jejo Innovation Ltd. ("Dreamails.co").

Ing ringkesan: situs iki mung kanggo iklan sing sah babagan barang sing gegandhengan karo kapal; hak cipta foto lan teks tetep digunakake kanggo pangguna, nanging lan wong sing nyediakake (duwe hak) informasi kanggo kita, uga menehi kita hak kanggo miwiti nerbitake informasi iki nganti ora suwe sawise iki ditarik maneh utawa pariwara kasebut kadaluwarsa.

Website Visitors &; Pangguna setuju:

  1. Kanthi nerusake kunjungan ing situs web iki, sampeyan dadi pangguna.
  2. Nggunakake situs web iki mung minangka sarana kanggo ndeleng lan ngrekam prau lan barang sing gegandhengan karo kapal (produk, layanan, lowongan, properti) didol, dikepengini, ijol-ijolan, nyewa / nyewa / charter, utawa kanggo ditawani hadiah.
  3. Kanggo mriksa kabijakan privasi, and Terms &; Kahanan saben ngunjungi utawa saben wulan yen ana pangowahan kasebut.
  4. Ngidini dreamails.co kanggo luwih nerbitake informasi sing bisa ditemokake ing publik.
  5. Dheweke duwe tanggung jawab mriksa integritas informasi sing ditampilake ing situs web iki, utamane kanthi kesadaran kanggo privasi, kesehatan, keamanan fisik lan finansial.
  6. Yen dreamails.co nyedhiyakake pariwara gratis, kita milih promosi, lokasi, lan interval wektu aktif.
  7. Ora nglanggar undang-undang, aturan utawa peraturan (kalebu hak kekayaan intelektual, kalebu merek dagang, hak cipta, hak paten lan perdagangan rahasia).
  8. Ora ngirim utawa nuduhake salah utawa mblusukake, saru, fitnah, ngancam, ngganggu, sengit, fitnah, fitnah utawa nistha liyane, utawa informasi sing isin.
  9. Ora ngirim layang chain, layang sampah, skema piramida, spam utawa bentuk pariwara utawa panjaluk liyane.
  10. Aja niru wong utawa organisasi liyane.
  11. Aja melu tumindak sing matesi wong liya nggunakake utawa seneng situs web.
  12. Aja melu ngikis layar, scraping database utawa kegiatan liyane kanggo entuk informasi, data, dhaptar kapal utawa informasi liyane kanthi cara otomatis utawa akeh.
  13. Ora kanggo ngowahi, mbusak, ngganggu utawa ngrusak bagean situs web apa wae.
  14. Dreamsails.co bebas nggunakake ide, konsep, ngerti-carane utawa teknik sing dikirim dreamails.co kanggo maksud apa wae.
  15. Pangguna situs web ora kudu gumantung karo pendapat sing ditulis ing situs web nalika nggawe bisnis, finansial, keputusan pribadi utawa keputusan liyane.
  16. Ora nyekel dreamails.co sing ditrapake kanggo kerusakan akibat.
  17. To re-confirm any important facts which are displayed on the website. (For example measurements are approximate. 4.5metres may not be exactly 14 sikil 9.17 inci, lan 14 sikil 9 inci bisa uga ora persis 4.496 meter.)

dreamails.co setuju:

  1. Kanggo nglindhungi kabeh informasi miturut Kebijakan Privasi.
  2. Kanggo njaga situs kasebut minangka media mupangate kanggo ngubungake pengiklan prau karo pitakon kapal.
  3. Kanggo milih lan luwih nerbitake informasi sing bisa dideleng publik sing disedhiyakake dening pangguna minangka penak.
  4. Kanggo umume validasi nomer telpon lan alamat email pangguna pangguna.
  5. Kanggo mbusak, mindhah utawa sunting sembarang postingan sing ditampilake sing ora bisa ditampa utawa ora cocog.
  6. To exclude and/ or prosecute any User who breaches these Terms &; Kahanan

Pembatalan layanan

We offer a 14-day cooling off period on all purchases subject to the following allowances. If advertising has already begun, we retain what’s necessary to cover costs ofservices provided up until you cancelled during the cooling off period. Where we have performed any uploads ourselfs e.g. unggah akeh, then there is usually no balance to refund. If a purchase is made, nanging ora ana pariwara sing aktif, kita seneng mbalekake kabeh pembayaran yen dijaluk sajrone 14 dina. Where part of a plan has become active e.g. rencana saka 10 pariwara ing ngendi 2 aktif, the balance remaining is the amount left when the active advertisements at the price of the lower plan is taken from the price of the plan subscribed. Where an advertisement is active there is no balance for that advertisement even if there remains additional time for the advertisement; this is because almost all our costs are in placing ads. In such a case, rincian iklan aktif bisa diganti kanggo ngiklanake item sing beda. Gagal ing layanan kita Yen ora ana kemungkinan situs web kita mati, kita bakal ngluwihi tanggal kadaluwarsa pariwara kanthi sedina kanggo saben setengah dina dadi ganti rugi. Trademarks

Jeneng-jeneng, merek dagang, tandha layanan, jeneng dagang, klambi dagang, jeneng domain lan logo ("Merek Dagang") ditampilake ing situs web minangka merek dagang saka Jejo Innovation Ltd utawa pihak sing duwe. Sampeyan ora bisa nggunakake merek dagang apa wae tanpa entuk wewenang tinulis sadurunge pamilik.

Barang sing salah

Yen sampeyan nemokake barang salah, tulung ngabari kanthi cepet liwat email menyang ngasilake@dreamsails.co lan priksa manawa sampeyan nampa wangsulan.

Shop Returns &; Pengembalian dana

Kita pengin sampeyan seneng karo tuku.

Hubungi kita kanggo alamat bali lan kode pesenan ngasilake ing conto pisanan.

Sajrone 14 dina nampa barang sing durung digunakake, sampeyan bisa mbatalake pesenan lan ngasilake barang kasebut (ing biaya sampeyan). Please ensure you select an appropriate degree of proof of the return such as signature upon delivery.

Barang kudu dibalekake maneh, and with their original packaging in the same saleable condition they were sent to you. Where there are multiple items of the same product please ensure the product with the correct serial number(s) wis / bali.

Sampeyan banjur kudu ngasilake barang kasebut sajrone 14-dina wiwit tanggal kasebut.

Within 14-days of receiving the goods we will process the refund for the goods and standard shipping if this were used. We do not refund the shipping cost in the case where a premium shipping method was chosen by you.

Tautan

Situs web nyedhiyakake link menyang situs web liyane. dreamails.co ora nuduhake perwakilan utawa jaminan bab informasi kasebut, kepemilikan utawa legalitas situs web sing gegandhengan.

Kabar Klaim Pelanggaran

Dreamails lan perusahaan induk Jejo Innovation Ltd ngormati hak kabeh sing duwe hak cipta lan ing babagan iki nggunakake lan ngetrapake kabijakan sing nyedhiyakake pambusakan Informasi saka situs web iki kanthi kahanan tartamtu. Yen sampeyan yakin manawa karya sampeyan wis disalin kanthi cara nglanggar hak cipta, wenehi informasi ing ngisor iki marang Jejo Innovation Ltd:

  1. Tandatangan fisik utawa elektronik saka wong sing sah kanggo tumindak atas jenenge pamilik hak eksklusif sing diduga dilanggar.
  2. Identifikasi karya sing duwe hak cipta(s) ngaku dilanggar.
  3. Identifikasi materi sing diklaim nglanggar utawa dadi subyek kegiatan sing nglanggar, lan informasi cukup cekap kanggo ngidini kita nemokake bahan kayata. nomer pariwara utawa URL utawa judhul pariwara.
  4. Informasi cukup cekap kanggo ngidini kita ngubungi pihak sing ngeluh (tuladhane, alamat, nomer telpon lan alamat email).
  5. Pratelan manawa pihak sing ngeluh duwe kapercayan sing yakin manawa nggunakake materi ora sah.
  6. Pratelan manawa informasi ing notifikasi kasebut akurat lan, kanthi ukuman sumpah palsu, manawa pihak sing ngeluh nduweni hak tumindak kanggo pihak sing duwe hak eksklusif sing diduga dilanggar.

Kanggo pitakon hak cipta, kalebu kabar babagan pratelan pelanggaran, hubungi Jejo Innovation Ltd., liwat email menyang oc.sliasmaerd@nimda utawa dikirim menyang Dream Sails, Jejo Inovasi Ltd., 4Lantai th 18 St Cross St., London, Inggris, EC1N 8UN.

Hubungi Kita

Yen sampeyan duwe pitakon babagan Kebijakan Privasi dreamails.co, Terms &; Kahanan, utawa panggunaan impor Dreamails.co sing ora bener, Informasi utawa situs web, hubungi Jejo Innovation Ltd., liwat email menyang admin@dreamsails.co utawa kirim menyang Dream Sails, Jejo Inovasi Ltd., 4Lantai th 18 St Cross St., London, Inggris, EC1N 8UN.