Sarat & Kahanan

(First published 1st August 2020, updated and valid from 5th September 2020)

We cut this down from 12 orginal pages, so please read these condensed T&C’s for all our enjoyment and plesant use of the dreams.co services.

Nalika nggunakake situs web dreamails.co, sampeyan setuju karo Ketentuan kasebut & Kahanan. Iki minangka kontrak naleni sah kanggo panggunaan situs web. Yen sampeyan ora pengin kaiket karo Katentuan kasebut & Kahanan, aja nggunakake situs web. Website kasebut diduweni lan dioperasekake dening Jejo Innovation Ltd ("Dreamails.co").

Ringkesan: situs iki mung kanggo pariwara sah barang-barang sing ana gandhengane karo prau; hak cipta foto lan teks tetep pangguna, but and person who provides their (rightfully owned) information to us, also gives us the right to begin to publish this information until shortly after this is retracted or the ad expires.

Pengunjung Situs Web & Pangguna setuju:

  1. Kanthi nglajengake kunjungan ing situs web iki, sampeyan dadi pangguna.
  2. To use this website only as a means to view and record boats and boat related items (produk, layanan, pakaryan, properti) didol, pengin, ijol-ijolan, rent/ hire/ charter, or to be offered as gift.
  3. Kanggo mriksa kabijakan privasi, lan Sarat & Kahanan saben riko utawa saben wulan yen ana owah-owahan.
  4. Ngidini dreamails.co supaya bisa nerbitake informasi sing dideleng dening publik sing diwenehake.
  5. Dheweke duwe tanggung jawab kanggo mriksa integritas apa wae Informasi sing ditampilake ing situs web iki utamane kanthi kesadaran kanggo privasi, kesehatan, safety fisik lan finansial.
  6. If dreamsails.co provides a free ad, kita milih promosi, lokasi, lan kali iki aktif.
  7. Ora nglanggar undang-undang, aturan utawa angger (kalebu hak properti intelektual, kalebu merek dagang, hak cipta, hak paten lan perdagangan rahasia).
  8. Ora kanggo ngirim utawa nuduhake palsu utawa mblusukake, cabul, ngala-ala, ngancam, ngganggu, gething, mbebasake, ngala-ala utawa nolak, utawa informasi isin.
  9. Ora kanggo ngirim huruf chain, layang, skema piramida, spam utawa jinis pariwara utawa pamrentahan liyane.
  10. Ora nggepok wong liya utawa organisasi.
  11. Ora melu tumindak apa wae sing mbatesi wong liya nggunakake utawa nyenengake situs web.
  12. Ora kena melu scraping layar, scraping database utawa kegiatan liyane kanggo entuk informasi, data, dhaptar prau utawa informasi liyane kanthi cara otomatis utawa akeh.
  13. Ora kanggo ngowahi, mbusak, ngganggu utawa ngrusak bagean situs web.
  14. Dreamsails.co gratis kanggo nggunakake ide, konsep, ngerti-ngerti utawa teknik sing ngirim dreamails.co kanggo maksud apa wae.
  15. Pangguna situs web ora kudu ngandelake panemu sing ditulis ing situs web nalika nggawe bisnis, keuangan, pribadi utawa keputusan liyane.
  16. Ora bakal nyekel impen kerangka impen.
  17. To re-confirm any important facts which are displayed on the website. (For example measurements are approximate. 4.5metres may not be exactly 14 feet 9.17 inci, lan 14 feet 9 inches may not be exactly 4.496 metres.)

dreamails.co sarujuk:

  1. Kanggo nglindhungi kabeh informasi miturut Kebijakan Privasi.
  2. Kanggo njaga situs kasebut minangka media mupangat kanggo nyambungake iklan pariwara karo enquirers kapal.
  3. Kanggo milih lan luwih nerbitake informasi sing katon umum sing diwenehake dening pangguna minangka penake.
  4. Umumé bisa ngonfirmasi nomer telpon lan alamat email pangguna pangguna.
  5. Mbusak, mindhah utawa nyunting kiriman apa wae sing dianggep ora dianggep utawa ora cocog.
  6. Kanggo ngilangi lan / utawa nuntut pangguna sing nglanggar Katentuan kasebut & Kahanan.

Pembatalan layanan

We offer a 14-day cooling off period on all purchases subject to the following allowances. If advertising has already begun, we retain what’s necessary to cover costs ofservices provided up until you cancelled during the cooling off period. Where we have performed any uploads ourselfs e.g. unggahan akeh, then there is usually no balance to refund. If a purchase is made, nanging, ora ana iklan sing wis aktif, kita seneng mbalekake kabeh pembayaran yen dijaluk sajrone 14 dina. Ngendi bagean saka rencana wis aktif e.g. rencana saka 10 pariwara ing endi 2 aktif, the balance remaining is the amount left when the active advertisements at the price of the lower plan is taken from the price of the plan subscribed. Where an advertisement is active there is no balance for that advertisement even if there remains additional time for the advertisement; this is because almost all our costs are in placing ads. In such a case, rincian iklan aktif bisa diganti kanggo ngiklanake item sing beda. Gagal layanan kita Yen ora bisa dikira situs web, kita bakal ngluwihi tanggal kadaluwarsa pariwara kanthi sedina saben dina saben dina dadi ganti rugi. Dagang

Jeneng-jeneng, merek dagang, tandha layanan, jeneng perdagangan, ageman perdagangan, jeneng domain lan logo ("Tandha dagang") ditampilake ing situs web iku merek dagang saka Jejo Innovation Ltd utawa sing duwe. Sampeyan ora bisa nggunakake merek dagang kasebut tanpa entuk wewenang nulis sadurunge.

Link

Situs web kasebut menehi link menyang situs web liyane. dreamails.co ora ana perwakilan utawa babar pisan babagan informasi kasebut, kepemilikan utawa legalitas situs web sing gegandhengan.

Kabar pratelan Pelanggaran

impen lan perusahaan tuwane Jejo Innovation Ltd ngurmati hak kabeh pihak sing nduwe hak cipta lan ing babagan iki wis ngetrapake lan ngetrapake kabijakan sing nyedhiyakake kanggo ngilangi Informasi saka situs web iki ing kahanan tartamtu. Yen sampeyan yakin manawa karya sampeyan wis disalin kanthi cara sing nglanggar hak cipta, silahkan informasi ing Jejo Innovation Ltd ing ngisor iki:

  1. Tandha fisik utawa elektronik saka wong sing duwe hak tumindak kanggo pihak sing duwe hak eksklusif sing dinuga dilanggar.
  2. Identifikasi karya hak cipta(s) ngaku wis infringed.
  3. Identifikasi materi sing diklaim dadi infringing utawa dadi subyek kegiatan pelanggaran, lan informasi cukup akal kanggo ngidini kita nemokake materi e.g. nomer pariwara utawa judhul utawa judhul pariwara.
  4. Informasi cukup kanggo ngidini kita ngubungi pesta waduh (e.g., alamat, nomer telpon lan alamat email).
  5. Pratelan yen partai wadul duwe kapercayan kanthi apik yen nggunakake bahan kasebut ora sah.
  6. Pernyataan yen informasi ing kabar kasebut akurat lan, miturut ukuman perjury, manawa pehak kasebut sah tumindak tumindak kanggo pihak sing duwe hak eksklusif sing dinuga dilanggar.

Kanggo pitakon hak cipta, kalebu kabar saka tuntutan pelanggaran, hubungi Jejo Innovation Ltd., dening email menyang oc.sliasmaerd@nimda utawa kanthi kirim menyang Impian Sails, Jejo Inovasi Ltd., 4Tingkat Lantai 18 St Cross St, London, Inggris, EC1N 8UN.

Hubungi Kita

Yen sampeyan duwe pitakon babagan Kebijakan Privasi, Sarat & Kahanan, utawa nggunakake properti intelektual impen pangarap, Informasi utawa situs web, hubungi Jejo Innovation Ltd., dening email menyang oc.sliasmaerd@nimda utawa kanthi kirim menyang Impian Sails, Jejo Inovasi Ltd., 4Tingkat Lantai 18 St Cross St, London, Inggris, EC1N 8UN.